C+D Automatika Kft.
1191 Budapest,
Földváry u. 2.

Tel. +36 1 282 9896

info@meter.hu
Név:
Jelszó:
 
Tovább...
Foci-EB szavazás eredmények
2012-06-21

eb-logoA csoportmérkőzéseket követően mi is lezártuk a Foci-EB-hez kapcsolódó játékunk első körét. Sajnos, mivel a csoportokból több meglepetés továbbjutó is volt, így nem született telitalálatos eredmény.

A legtöbben az A-csoport továbbjutói esetében tévedtek. Az összes válaszadó 81,8%-a az oroszokat várta egyik továbbjutónak, míg a lengyeleket megközelítőleg ugyanannyian, a válaszadók szintén 81%-a várta a negyeddöntőben. Érdekesség, hogy a cseheket és a görgöket csak elvétve jelenítették meg (18,2%).

A B-csoport esetén a németek továbbjutásában szinte mindenki biztos volt (mindössze két esetben nem szerepeltek a tippek között), a hollandokat és/vagy a portugálokat ellenben a válaszadók 54,5%-a, azaz a szavazók több, mint fele várta a negyeddöntőben. A dánok egyetlen tippel szinte elhanyagolható esélyt kaptak.

A C-csoportnál a spanyolokat egyetlen tippet leszámítva mindenki továbbjuttatta a csoportmérkőzések előtt, míg az olaszokat (72,7%) "csak" a válaszadók alig 3/4-e várta az egyenes kiesési szakaszba. A fanatikus ír szurkolók nemzetköziségét jelzi, hogy egy válaszadónk őket várta tovább első helyen, míg ugyancsak ő a horvátokatis továbbjuttatta volna.

A D-csoportban a végső eredménynek megfelelő tippet a válaszadók több, mint fele eltalálta (55%), a svédeket a tippelők 9%-a, az ukrán válogatottat pedig 36,4% látta volna szívesen megmérkőzni a C-csoport továbjutóival.

 

Tovább az egyenes kieséses szakaszra

Tovább a Foci-EB kezdőoldalra