C+D Automatika Kft.
1191 Budapest,
Földváry u. 2.

Tel. +36 1 282 9896

info@meter.hu
Név:
Jelszó:
 
Tovább...
Kábelek alkalmazásának kézikönyve
2006-11-14Szakkönyvek

A könyv a témával kapcsolatos alapvető ismereteket tárgyalja számos rajzzal illusztrálva az elmondottakat.

Előszó
A villamosenergia-ellátás (szállítás, elosztás) biztonságos, korszerű és környezetkímélő megoldása közé tartozik annak kábelen való továbbítása. Természetes környezetünk megóvásában, településeink kialakításában igen fontos szerep jut a földbe vagy közműbe fektetett erős- és gyengeáramú kábeleknek, amelyekkel az új és rekonstrukciós építési munkák során közvetlen lakókörnyezetünket esztétikusabbá biztonságosabbá, az adott épületet pedig villamos szempontból megbízhatóbbá tehetjük.

Európa Uniós tagságunkkal járó jogok mellett e területen is további kötelezettségeink vannak. Ma Magyarországon is a villamos követelményeknek, elvárásoknak megfelelő bőséges kábelválaszték található, melyeket számos kereskedőcég, képviselet ajánl a kivitelezőknek.

Ez a könyv hazánkban először rendszerezi, foglalja össze a szakterület gyakorlati és elméleti ismereteit. A könyvet a szerzők a villamos tervezők, a beruházók, a kivitelezők, az áramszolgáltatók, sőt a villamos szakmát oktatók figyelmébe ajánlják azzal, hogy elméleti és gyakorlati ismeretanyaga a mindennapokban eredményesen használható, hasznosítható.

szerkesztette: Dési Albert
408 oldal, B/5 formátumban.

Ára: 8.476 Ft + ÁFA, azaz bruttó 8.900 Ft
Rendelje meg most!