C+D Automatika Kft.
1191 Budapest,
Földváry u. 2.

Tel. +36 1 282 9896

info@meter.hu
Név:
Jelszó:
 
Tovább...
Rendeléskövetés információk
2009-01-10

A rendeléskövetés menüpont alatt csak folyamatban lévő rendelései állapotát kérdezheti le. A menübe való belépés után a rendszer a legfrissebb rendelést listázza, a további rendeléseket a legördülő menüből választhatja ki, a C+D Automatika vagy saját rendelési számának kiválasztásával.

A tételek listázása az eredeti rendelés szerint történik kivéve, ha bizonyos tételek már teljesítésre kerültek. A rendezés történhet megnevezés, mennyiség vagy egységár szerint is a megfelelő feliratra kattintva. Az egységár mezőbe az átadási árak kerülnek.

A szállítás mezőbe a rendelkezésünkre álló információk szerint a következők kerülhetnek:

  • raktáron – a tétel raktárról kiszolgálható
  • dátum – várható szállítási határidő, amely az adott tételre vonatkozó átlagos szállítási idő alapján kerül meghatározásra, tehát csak tájékoztató adat
  • folyamatban – a tétel rendelését felvettük, amennyiben pontosabb szállítási információval rendelkezünk, a mező tartalmát automatikusan frissítjük
  • teljesítve – a tétel már nincs raktárunkban, a megrendelő vagy szállítmányozó átvette

Amennyiben bármilyen kérdése, megjegyzése van a raktárkészlet szolgáltatással kapcsolatban, kérjük lépjen kapcsolatba a honlap üzemeltetőjével a webmester@meter.hu e-mail címen.