C+D Automatika Kft.
1191 Budapest,
Földváry u. 2.

Tel. +36 1 282 9896

info@meter.hu
Név:
Jelszó:
 
Tovább...
Raktárkészlet információk
2009-01-20

A Raktárkészlet szolgáltatás célja, hogy viszonteladóink és rendszeres vásárlóink részére folyamatosan frissített készletinformációval szolgáljon a leggyakrabban igényelt termékekről.

  • A kiválasztott termékcsoportra kattintva csak a pillanatnyilag raktárkészleten található termékek jelennek meg a felsorolásban listaárral és mennyiségi információval. Az áramváltók esetén a raktári alapválaszték szerepel a honlapon, amelyre biztosítjuk a kedvezményes vásárlási lehetőséget függetlenül attól, hogy az igényelt darabszám részben vagy teljes mértékben kielégíthető a raktárkészletből.
  • Az igényelt mennyiség megadásával foglalást is kezdeményezhet akár több termékcsoport különböző tételeire is. A foglalásokat a rendszer listába gyűjti, amely alapján megrendelést indíthat.
  • Amennyiben megrendelésének teljes mennyisége raktárunkban rendelkezésre áll készrejelentést küldünk, ellenkező esetben visszaigazolást a várható szállítás megjelölésével.
  • Mivel a raktárkészlet információk egy adott időpillanatra vonatkozó adatokat listáznak, előfordulhat, hogy a foglalási lista alapján indított megrendelését nem tudjuk maradéktalanul kielégíteni. Rendelését ekkor is felvesszük, a szállítási határidőre vonatkozó információk a visszaigazolásban fognak szerepelni.
  • Amennyiben elérhető, az adott termék megnevezésére kattintva megtekinthető a hozzá tartozó adatlap is, amely mindig új ablakban nyílik meg.
  • Bizonyos termékek esetén a megnevezésen felül egyéb információk megadására is szükség van, pl. analóg táblaműszerek esetén a skála megadására vagy digitális táblaműszerek esetén a beállítási adatokra. Ezeket az információkat a megrendelés űrlap szabadon szerkeszthető mezőibe szúrhatja be. Hiányos adatmegadás esetén természetesen értesítjük a rendelés felvétele előtt.

Amennyiben bármilyen kérdése, megjegyzése van a raktárkészlet szolgáltatással kapcsolatban, kérjük lépjen kapcsolatba a honlap üzemeltetőjével a webmester@meter.hu e-mail címen.