C+D Automatika Kft.
1191 Budapest,
Földváry u. 2.

Tel. +36 1 282 9896

info@meter.hu
Név:
Jelszó:
 
Tovább...
Portugália - Hollandia
2012-06-18

portugal_zaszlo                   holland_zaszlo

2      -      1

 

Bomba meglepetés! Hollandia kiesett!
Gondolta valaki a torna előtt, hogy Hollandia nulla ponttal fog kiesni a halálcsoportból? Minden esetre Portugália számára megérdemelt a győzelem a VB-ezüstérmes ellen.
A hollandoknak kettő góllal kellett volna nyerniük a továbbjutáshoz. Minden jól indult számukra, mivel Van der Vaart a 11. percben nagyon szép gólt szerzett, 18 méterről lőtte ki a jobb sarkot. Megmutatkozott a holland védelem gyengeségei. Nagyon könnyen alakított ki nagy helyzeteket Portugália és csak idő kérdése volt az egyenlítés. A 28. percben meg is érkezett, végre Cristiano Ronaldo volt eredményes, megtört a gólcsendje a válogatottban.
A fordulás után sem változott sok minden, semmi pozitívum nem történt a hollandok részéről. A portugálok akkor kontráztak amikor csak akartak. Rengeteg helyzetet követően újra Ronaldo talált be a 74. percben, beállítva ezzel a végeredményt. A hollandoknál nem volt összhang, csapategységről nemigen beszélhettünk. Három meccsen kettő gólt sikerült összehozniuk és nulla ponttal távozniuk. A végeredmény: Portugália - Hollandia 2-1

 

-L@szti-