C+D Automatika Kft.
1191 Budapest,
Földváry u. 2.

Tel. +36 1 282 9896

info@meter.hu
Név:
Jelszó:
 
Tovább...
Oroszország-Csehország
2012-06-09

orosz_zaszlo                                      cseh_zaszlo

 

4          :          1

 


Oroszország 4-1-re nyert Csehország ellen! A győztes csapat játéka 4 évvel ezelőtti futballjukat idézte! Volt egy olyan érzésem, hogy itt ma ki fog kapni Csehország. Már akkor megvolt ez az érzés mikor tőlünk kikaptak Prágában. Akkor azt gondoltam magamban: ha ezek a csehek majd az Eb-n kétszer ilyen "jól" játszanak, akkor is le fognak szerepelni.
Az előző Eb-n meglepetés-bronzot nyert az Arsavin vezette együttes. A mai napon fantasztikusan játszottak! Az ifjú zseni Djagojev 2 gólt lőtt, egyikhez Pavjucsenko adott frenetikus gólpasszt! A csereként beálló támadó gólt is lőtt, jó húzás volt a beállítása! Kerzsakovot váltotta aki ma igencsak aktívan játszott, de több mint féltucat próbálkozásából pechére gól nem, csak 1 gólpasszt érő kapufa jött össze! Az oroszok 2.gólját pedig Arsavin csoda-passzából Sirokov lőtte!
A második félidő elején ugyan Pudil révén szépítettek a csehek egy gyönyörű kiugratásból. A játék képe alapján megérdemelt a nagyarányú 4-1-es orosz győzelem! Oroszország ezzel lépéselőnyben a többi csoport ellenféllel szemben. Nem igazán lehetett ismerni az oroszok igazi formáját az Eb előtt, ezért én is azt mondtam, hogy a legkiegyenlítettebb csoport az A. Viszont most, hogy láttam, mit is tudnak még, már megint gondolkodnom kell, meddig is juthatnak, mivel szerintem a csoportot nyerni fogják, ha a többi meccsen is ilyen jól használják ki a területeket és fejlődnek fel a támadásokhoz.

 

-L@szti-