C+D Automatika Kft.
1191 Budapest,
Földváry u. 2.

Tel. +36 1 282 9896

info@meter.hu
Név:
Jelszó:
 
Tovább...
Olaszország - Írország
2012-06-19

olasz_zaszlo                       ir_zaszlo

2        -       0

 

Olasz győzelem, olasz továbbjutás!
Az első 20 perc alapján nyugodtan elmondhatjuk, hogy rossz volt a meccs. Az első 25 percben Di Natale labdához sem ért. Összességében mégis jobb meccs volt ez, mint a spanyoloké.
A 35. percben végre megtört a jég: Pirlo szögletét Cassano csúsztatta meg nagyon szépen, Giventől az is bravúr volt, hogy egyáltalán belekapni tudott, de a góltól már nem tudta megmenteni csapatát, 1-0.Az első félidőben az íreknek mindössze egy darab kapura lövésük volt és az sem volt pontos.
A 48. percben az olaszok már a nyolcadik szögletüket lőtték befelé, ez is mutatja a mezőnyfölényüket. Az íreknél szinte csak Andrews próbálkozott lövéssel. Szurkolóiknak már az is örömet okozott, ha eltalálta a kaput, igaz a 79. percben Andrews azért megdolgoztatta Buffont egy szabadrúgásból.
Beállt Balotelli is, aki meghálálta a bizalmat a 90. percben, ugyanis egy zseniális, estében ollózó mozdulattal a kapuba perdítette a labdát, beállítva ezzel a 2-0-ás végeredményt.Olaszország majd a D-csoport első helyezettjével találkozik a negyeddöntőben.


-L@szti-