C+D Automatika Kft.
1191 Budapest,
Földváry u. 2.

Tel. +36 1 282 9896

info@meter.hu
Név:
Jelszó:
 
Tovább...
Németország - Olaszország
2012-06-29

nemet zaszlo               olasz_zaszlo

1      -      2

 

A nagy esélyes kiesett! Németország - Olaszország 1-2!
Jól szórakozhattunk a tegnapi meccsen. Legalábbis a semleges nézők mindenképpen, és valljuk be őszintén, mind azok vagyunk. Nem volt semmi az első félidő: támadtak a németek rendesen, mégis az olaszok szerezték meg a vezetést a 20. percben! Cassano adta be a labdát a bal szélről Balotellinek pedig csak be kellet bólintani. Neuernek esélye nem volt. A róla lemaradó Badstuber megérdemelt egy kiadós fejmosást, mert nagyon benézte ezt a szituációt! A bekapott gól után már nem támadtak olyan intenzíven a németek, a játék folyt tovább és az olaszok is nagyobb kedvvel futballoztak.
Túl voltunk még pár német lehetőségen, mikor a 36. percben megint nagyon csúnyán kihagyott a német védelem és így Balotellit sikerült megint egy tért ölelő indítással kiugratni Montolivonak. Balotelli pedig elemi erővel bikázott a jobb felső sarokba, Neuer ugyancsak megmozdulni nem tudott. Az egész védelem hibáztatható a gólért, de ez semmit nem von le Balotelli érdemeiből. Két gólosra hízott tehát az olasz előny, de sok idő volt még hátra.
A szünet után a görögök ellen remekül játszó Reus állt be, aki párszor igen veszélyes szituációba játszotta magát, de nem sikerült befejeznie az akciókat. Igazából a német válogatott árnyéka volt önmagának, rá sem lehetett ismerni Joacim Löw csapatára, és így a németek olasz-átka sem tört meg. A védelmi megingásokat az olaszok kegyetlenül kihasználták és így ők utaznak Kijevbe a döntőre, ahol a lagymatag spanyol-armada vár rájuk. Ha a németeket elintézték, a spanyolokat is megverhetik, de befigyelhet egy "csodálatos" 0-0 utáni tizenegyes párbaj is.


-L@szti-