C+D Automatika Kft.
1191 Budapest,
Földváry u. 2.

Tel. +36 1 282 9896

info@meter.hu
Név:
Jelszó:
 
Tovább...
Meghívó a Magyar Regula 2009 kiállításra
2009-03-20
Látogasson el hozzánk! Nézze meg működés közben! Fogja kézbe és próbálja ki!
 
Magyar Regula
A kiállítás ideje alatt tisztelettel várjuk a C+D Automatika Kft. A/401-es standján!
Itt letöltheti a meghívót, amelyen található regisztrációs lap kitöltése és leadása díjmentes belépést biztosít.
 
Új Smartec ÉV műszercsalád - korszerű, praktikus a hatékony munkavégzéshez
Villamos berendezések időszakos felülvizsgálatára ajánljuk e műszereket, melyek egy sor olyan újdonságot jelenítenek meg, melyek a szakemberek mindennapos munkáját segítik és gyorsítják.

Előnyös tulajdonságok:
  • Megvilágított nagyméretű LCD kijelző
  • Beállítható határértékek
  • Mért értékek kiértékelése: PASS/FAIL ( JÓ/HIBÁS)
  • Fényes zöld/piros LED-sorokkal a kiértékelés eredményének a megjelenítése
  • Szabad kezet biztosító beépített mágneses rögzítő elem
  • Beépített akkumulátor töltési lehetősége
  • A mérési eredmények és paraméterek rögzítésére kétszintű memória szerkezet
  • Adatok alapszintű letöltése Eurolink LITE PC SW csomaggal, kompatibilitás az Eurolink PROFI PC SW csomaggal
  • USB és RS232 csatlakozás
  • Robosztus és ergonomikus kivitel, gumirozott tokozattal
MI 3122 Új Smartec műszercsalád
Kapcsolódó anyagok:
Az új Smartec műszercsalád
Érintésvédelmi műszerek összefoglaló oldala
 
Technológiai folyamatba integrált villamos biztonságtechnikai ellenőrzések
Biztonságtechnika A kiállításon bemutatunk gurulós mérőszekrényeket, melyek gyártósorok technológiai folyamatába integrálva villamos biztonságtechnikai ellenőrzésekre adnak lehetőségeket. A gyártmányokon számítógép vezérléssel villamos átütési szilárdságot, szigetelésvizsgálatot, szivárgó áram méréseket valamint nagyáramú védővezető folytonosság vizsgálatokat végezhetnek el dokumentált módon.
Kapcsolódó anyagok:
Villamos készülék és berendezésvizsgálók
 
Korszerű munkahelykialakítás ELABO laborrendszerrel
Az ELABO cég modulrendszerben felépülő berendezései a gyártástól, a fejlesztő vagy vizsgáló laboratóriumon át a folyamatirányító pultokig kiváló lehetőséget biztosítanak munkahelyek ergonomikus kialakítására. Az asztalok akár villanymotoros szerkezettel fokozatmentesen állíthatók, sokféle fiókos szekrénytípussal, többféle méretű műszeres, polcos kivitelben készülnek. A "Learning by doing" vagy gyakorlat teszi a mestert mondás korszerű igazolására számos az oktatást segítő és működő demonstrációs eszköz található a választékban a műszaki tudományok oktatásához. ELABO
Kapcsolódó anyagok:
Elabo villamos laborok (méret: 7 MB)
Eszközök a villamos hálózatok, érintésvédelem, épületvillamosság, automatika oktatásához TS Elabo
Modellek a mechanika, mechatronika, hőtan, áramlástan és szabályozástechnika oktatásához G.U.N.T.
 
Kisfeszültségű áramváltók - rövidesen 0.5S, 0.2 és 0.2S pontossági osztályokban, hitelesítve
Áramváltók A méltán népszerű Ganz Műszer Rt. által gyártott kisfeszültségű áramváltók (MAK típuscsalád) - elsősorban áramszolgáltatói igényre - rövidesen rendelhetők magasabb osztálypontossággal és "S" kivitelben. Az új hitelesítési kötelezettséggel bíró áramváltók pontossága és szöghibája (az EN 60044-1 szabvány szerint) a névleges áram alsó tartományában is jelentősen pontosabb mérést tesz lehetővé az eddig használt 0,5-ös osztálypontosságú kiviteleknél. A széles körben használt nem hitelesített áramváltók választéka tovább bővült a bontható kivitelű változatokkal.
Az áramváltók - a pillanatnyi raktárkészlet ismeretében - rendelhetők a világhálón regisztrációt követően.
Rendeljen áramváltót a www.meter.hu honlapon!
Kapcsolódó anyagok:
Nagy pontosságú sínre húzható áramváltók (méret: 1.2 MB)
Nagy pontosságú primer tekercses áramváltók (méret: 0.5 MB)
 
DIN sínre szerelhető villamosfogyasztás-mérők hitelesítve, villamos energia minősége
A fogyasztóknál már többször bizonyított Contrel gyártmányú fogyasztásmérők, hálózatmérő multiméterek új méretekben, kibővült kommunikációs lehetőségekkel várják az érdeklődőket. Akik pedig a felharmonikusokra, jelalakokra kíváncsiak azoknak a nagyobb tudású analizátorokat ajánljuk.
Újdonságként bemutatjuk a villamosfogyasztás-mérők egy új családját. 1 vagy 3 fázis, LCD vagy mechanikus kijelző, direktmérő vagy áramváltós változat sem probléma, minden megtalálható a kínálatban, így többek között az 1 fázisú MID hitelesített 32A-es direktmérő is. A hitelesített mérők választéka folyamatosan bővül.
MID hiteles fogyasztásmérő
Kapcsolódó anyagok:
Fogyasztásmérők, hálózatmérő műszerek
Egyfázisú hitelesített fogyasztámérő (méret: 0.2 MB)
 
Csúcsminőségű multiméterek profiknak
C.A multiméterek A Chauvin Arnoux - Metrix új nagy felbontású, 50 000 mérőpontos, digitális multiméterekkel jelent meg. Beltéri helyszíneken illetve szabadtéri, szennyezett ipari környezetben történő felhasználásra ajánlhatóak az IP 67 védettségű MX 59HD illetve a C.A 5287 és C.A 5289 típusjelű TRMS multiméterek, melyek CAT IV kategóriában 600 V-ig használhatóak és optikai soros csatlakozással on-line adatgyűjtésre is alkalmasak. Az alapméréseknek számító AC/DC áram- és feszültség- valamint ellenállásmérésen kívül frekvencia mérésére, dióda vizsgálatra, kapacitás mérésére, valamint külső érzékelőkkel hőmérséklet mérésére alkalmazhatóak.
Kapcsolódó anyagok:
Multiméterek
MX HD sorozat adatlapja (méret: 0.7 MB)
 
Több funkció egy készülékben - kalibrátor, multiméter és funkciógenerátor
Már megbarátkozhattunk az élet egyéb területein a népszerű 2 in 1 illetve 3 in 1 jelzésű termékekkel. Az iparban használható új műszereket ajánlunk figyelmükbe melyek a digitális multiméter megszokott üzemmódjain kívül, más jól használható funkciókkal lettek felruházva.
A C.A 1641 típus két készülék egyben - kalibrátor és multiméter, míg a C.A 1643 típus három készülék egyben - kalibrátor, multiméter és funkciógenerátor.
C.A kalibrátorok
Kapcsolódó anyagok:
Kalibrátorok
C.A 1641 és 1643 műszerek adatlapja (méret: 0.1 MB)
 
Műszerkalibrálás gyorsan, kedvező áron - több nyelvű bizonyítvánnyal
A Kalibráló Laboratórium tevékenysége az érintésvédelmi műszerek teljes körű, gyors és kedvező ár kalibrálása mellett a (hordozható és gyártósorba építhető) készülékvizsgálók, azaz minden villamos biztonságtechnikai készülék kalibrálására is kiterjed. Mérőképessége további kiszélesítése következtében oszcilloszkópok és 25 ppm pontosságig multiméterek kalibrálását is vállalja.
Amennyiben a megrendelő előzetesen egyeztet a laborvezetővel, akkor a műszer beérkezésétől számítva 48 órán (2 munkanapon) belül visszakaphatja műszerét.
A klasszikus, laboratóriumi kalibrálás mellett igény esetén a kalibráló laboratórium kitelepülhet egy adott helyszínre, hogy például a gyártósorokba beépített ellenőrző berendezések kalibrálása a lehető legkisebb termeléskieséssel járhasson.
Kalibráló laboratórium
Kapcsolódó anyagok:
Árlista
A laboratórium tanúsító okirata
Nyilatkozat a kalibrálási tevékenységről (méret: 0.7 MB)
Kalibrálási szolgáltatások jegyzéke
 
Biztonsági relék széles választékban
Hengstler relék A német Hengstler cég biztonsági reléit előszeretettel használják a vezérléstechnikában, orvosi és laboratóriumi rendszerekben, szigetelést vizsgáló, ellenőrző berendezésekben, valamint a vasútnál. A relék különös gonddal megtervezett mechanikusan megvezetett érintkezőkkel (forcibly guided concact) rendelkeznek, melynek köszönhetően kizárhatóak a kapcsolási folyamatok közben kialakuló esetleges zárlatok, működési zavarok. Típusai szerint lehetnek: bistabil, nagyfeszültségű, nagyáramú, miniatűr, valamint biztonsági leválasztott kivitelűek. A választék széles, mind az érintkezőkiosztást, mind a kapcsolási áramot tekintve (max. 100A).
Kapcsolódó anyagok:
Hengstler relék
Számlálók
Fordulatjeladók