C+D Automatika Kft.
1191 Budapest,
Földváry u. 2.

Tel. +36 1 282 9896

info@meter.hu
Név:
Jelszó:
 
Tovább...
KRIWAN meteorológiai állomások
2011-11-18Műszerbemutató

KriwanKülönböző épületek, műtárgyak és szerkezetek (naperőmű, szélgenerátor, drótkötélpályás felvonó, daru, magasépület, stb.) működésének ellenőrzéséhez és használatuk biztonságának fokozásához. 

Minden fajta naperőmű teljesítőképességét és biztonságát erősen befolyásolja az időjárás, elsősorban a hőmérséklet és a szél. Nagy teljesítményű erőműveknél már néhány százalékos veszteség is sok pénzt jelent, ezért megéri hosszú távon is pontos és megbízható mérőműszerek beszerzése.

Szélgenerátor parkokban, sífelvonók és kötélpályák mentén, daruk mellett is kell időjárási megfigyeléseket, különösen szélerősség és szélirány méréseket végezni a biztonságos használat érdekében.

Épületeknél a fűtés, a viharvédelem, és a vezérelhető árnyékolás, valamint belsejükben a légcsatornákban haladó levegőáram, vagy bizonyos helyeken (robbanásveszélyes terek, egészségügy, festőműhelyek, üvegházak stb.) a szükséges folyamatos légmozgás fenntartásának ellenőrzésére  és bizonyos jelzések kiadására használnak KRIWAN mérő és jeladó készülékeket, s hozzájuk tartozó LonWorks® interfészeket. 

További (angol nyelvű) információk:

 Üvegház automatizálás

 INT10H Szélsebességmérő Anemometer

 INT30H Széliránymérő Anemometer

 KRIWAN Meteorológiai mérőállomások

Gyártói információk, katalógusok:  www.kriwan.com

Kriwan szélerő és irány mérő