C+D Automatika Kft.
1191 Budapest,
Földváry u. 2.

Tel. +36 1 282 9896

info@meter.hu
Név:
Jelszó:
 
Tovább...
Írország - Horvátország
2012-06-11

ir_zaszlo                                             horvat_zaszlo

1           -           3

 

Horvát hideg zuhannyal kezdődött, az írektől nem láttunk sokkal többet mint Budapesten. A végeredmény 1-3.
A 3. percben Mandzukic fejelt 11 méterről gólt. A kapusnak, Givennek balszerencséje volt, egy hajszálon múlt, hogy hárítson. Erre mondhatjuk, hogy gyorsan válaszoltak az írek St Ledger révén, aki a 19. percben bólintott parádésan a kapuba.
Ezek után sokáig a középpályán passzolgattak a felek, pontosabban a 33. percig nem láthattunk újabb kapuralövést. Még az első félidő végén, egy szintén balszerencsés szituációt követően Stephen Wardról Jelavic elé pattant a játékszer, aki nem hibázott, így 1-2-vel vonultak szünetre a csapatok.
A második félidő elejét ugyanúgy megnyomta Horvátország mint az elsőjét: a 49. percben ismét Mandzukic fejelt 14 méterről. A labda a kapufán csattant, majd onnan a vetődő Given fejéről a kapuba pattant: 1-3. A horvátok egy kicsit leeresztettek, az írek pedig támadtak becsülettel. Sok védelmi hibát láthattunk a végén a horvát együttestől, Andrews többször is zavart okozott, de találat már nem született. A második játékrész lehetett volna izgalmasabb is, de a lényeg tehát: szerencsés, de megérdemelt horvát győzelem.
Mindkét csapatban olyan védelmi hibák fordultak elő amelyeket a spanyolok és az olaszok is gólra fognak váltani.

 

-L@szti-