C+D Automatika Kft.
1191 Budapest,
Földváry u. 2.

Tel. +36 1 282 9896

info@meter.hu
Név:
Jelszó:
 
Tovább...
The show must go on!
2014-02-26Rendezvények

InfoShow 2013-2014: Épületek villamos berendezéseinek biztonsága I. Létesítés.

infoshow2013A 2011-es és 2012-es Infoshow pozitív tapasztalatai alapján 2013-ban a Magyar Elektrotechnikai Egyesület (MEE) szervezi meg a 8 alkalmat magába foglaló rendezvénysorozatot az Elektromosipari Magánvállalkozók Országos Szövetsége (EMOSZ) – mint társszervező, valamint a Wago Hungária Kft (mint ötletgazda) segítségével.
Az Info-Show rendezvénysorozat azért egyedülálló, mert nem egyetlen cégről, annak termékeiről és szolgáltatásairól szóló tipikusnak mondható road-show. Több mint 10 a piacot meghatározó szereplő összefogásával elsősorban villanyszerelőknek, kivitelezőknek, tervezőknek és mindenki másnak, aki az energiatudatos gondolkodást preferálja, alternatív komplex megoldásokat kínál. A kiállítók és előadók által kínált termékek és megoldások kiegészítik egymást és kiválóan alkalmazhatóak a mindennapi gyakorlati munkák során. A kezdeményezés célja, hogy a rendezvényeinken környezettudatos, energia hatékony, kiváló minőségű termékeket és megoldásokat ismerhessen meg. Szakmai előadásainkon a legújabb tudásanyagra tehet szert.

A rendezvény az elmúlt évekhez hasonlóan országosan, több vidéki nagyvárosban kerül megrendezésre. Az egész napos rendezvényen a kiállítás megtekintése és az előadások meghallgatása mellett kiváló lehetőség lesz kapcsolatépítésre, szakmai beszélgetésre, ismerkedésre, akár a kávészünetben, akár pedig az ebéd elfogyasztása mellett.
A rendezvénysorozat célja, hogy a létesítésben résztvevő szakemberek mindennapi munkáját segítse, útmutatást adjon a felelősségteljes minőségi munkavégzéshez, naprakész információt adjon a vonatkozó jogszabályi, szabványosítási háttérről.
- A felvezető előadás ismerteti a témát meghatározó szakmai környezetet, rövid összefoglalót ad az utóbbi 2 évben történt jogszabályi változtatásokról, szabványmódosításokról (MSZ HD 60364, Tűzvédelmi szakvizsgáról szóló 67/2012 (XII.14.) BM rendelet, MSZ EN 62305 2011/2012). Körüljárja a létesítéssel kapcsolatos jogosultsági kérdéseket: ki és milyen feltételekkel tervezhet, végezheti el a létesítést, szerelést és ezekhez kapcsolódó vizsgálatokat.
- Ezt követően a részvevő cégek előadásaikban bemutatják a létesítéssel kapcsolatos termékeiket, különös tekintettel azok elhelyezési körülményeire, illetve különböző szerelési technológiákat ismertetnek.
- Az előadássorozat zárásaként az MKEH ismerteti az átvétellel kapcsolatos elvárásait, a létesítést lezáró folyamatokat.

 

Az előadások lehetőséget nyújtanak a szakmai ismeretek frissítésére, illetve célul tűzik ki az épületek villamos berendezéseinek létesítésével kapcsolatos folyamatok összefoglalását.

Helyszínek és időpontok:

Szeptember 24. - Békéscsaba
Október 10. – Székesfehérvár
November 5. - Pécs
November 19. – Szeged
December 3. – Budapest
Február 6. – Miskolc
Február 25. – Győr
Március 11. - Debrecen

Rendezvény honlapja és jelentkezés: www.infoshow.hu