C+D Automatika Kft.
1191 Budapest,
Földváry u. 2.

Tel. +36 1 282 9896

info@meter.hu
Név:
Jelszó:
 
Tovább...
Info-Show 2012 RÁADÁS: Országjáró rendezvénysorozat
2013-03-13Rendezvények

InfoShow 2012- RÁADÁS! 
Akkreditált országos szakmai kiállítás- és konferenciasorozat a háztartási méretű kiserőművek gyakorlati alkalmazásáról

infoshow_logoA 2011-es Infoshow pozitív tapasztalatai alapján 2012-ben a Magyar Elektrotechnikai Egyesület (MEE) szervezi meg a 6 alkalmat magába foglaló rendezvénysorozatot az Elektromosipari Magánvállalkozók Országos Szövetsége (EMOSZ) – mint társszervező, valamint a Wago Hungária Kft (mint ötletgazda) segítségével.
Az Info-Show rendezvénysorozat azért egyedülálló, mert nem egyetlen cégről, annak termékeiről és szolgáltatásairól szóló tipikusnak mondható road-show. Több mint 10 a piacot meghatározó szereplő összefogásával elsősorban villanyszerelőknek, kivitelezőknek, tervezőknek és mindenki másnak, aki az energiatudatos gondolkodást preferálja, alternatív komplex megoldásokat kínál. A kiállítók és előadók által kínált termékek és megoldások kiegészítik egymást és kiválóan alkalmazhatóak a mindennapi gyakorlati munkák során. A kezdeményezés célja, hogy a rendezvényeinken környezettudatos, energia hatékony, kiváló minőségű termékeket és megoldásokat ismerhessen meg. Szakmai előadásainkon a legújabb tudásanyagra tehet szert.


A rendezvényt az elmúlt évhez hasonlóan országosan, több vidéki nagyvárosban tartjuk. Az egész napos rendezvényen a kiállítás megtekintése és az előadások meghallgatása mellett kiváló lehetőség lesz kapcsolatépítésre, szakmai beszélgetésre, ismerkedésre, akár a kávészünetben, akár pedig az ebéd elfogyasztása mellett. A rendezvény ingyenesen látogatható, előzetes online regisztrécióhoz kötött.

 

Részletes program...

Időpontok és helyszínek...

Jelentkezés és bővebb információ: www.infoshow.hu