C+D Automatika Kft.
1191 Budapest,
Földváry u. 2.

Tel. +36 1 282 9896

info@meter.hu
Név:
Jelszó:
 
Tovább...
Hollandia - Németország
2012-06-14

holland_zaszlo                                    nemet_zaszlo

1          -          2

 

Bajban a hollandok! A végső győzelemre is esélyesnek tartott Hollandia 2-1 arányban vereséget szenvedett Németország legjobbjaitól Harkovban.
Gomez két szemet gyönyörködtető gólja döntött, továbbá mindkét gólpasszt klubtársa, Schweinsteiger adta. A gólok a 24. és a 38. percben estek, szép, kombinatív játékkal előkészítve a helyzeteket. A hollandok a fordulást követően idegesen játszottak, ha helyzetbe is kerültek, kapkodtak. Azért a holland csapat nem csalódott önmagában: a 73. perceben van Persie szépített egy egyéni akcióból 17 méterről előtt labdával. Felpörögtek az események, de ez inkább csak az iramban mutatkozott és nem a helyzetek számának sokasodásában. Az eredmény nem változott a szépítés után, Németország továbbjutó, Hollandiának pedig egyetlen esélye maradt: megverni Portugáliát.
Ha ez sikerül nekik, úgy Portugáliának, Dániának és Hollandiának is 3 pontja lesz és akkor a gólkülönbség fog dönteni. Így talán az A-csoport harmadik fordulójánál is izgalmasabb lesz a B-csoport harmadik fordulója.

 

-L@szti-