C+D Automatika Kft.
1191 Budapest,
Földváry u. 2.

Tel. +36 1 282 9896

info@meter.hu
Név:
Jelszó:
 
Tovább...
Görögország - Csehország
2012-06-13

gorog_zaszlo                                  cseh_zaszlo

1         -         2

 

Szenzációsan kezdődött a mérkőzés, már a 6. percben két gólos volt a cseh előny! Az első találat a 3. percben született, a görögöknek felocsúdni sem volt idejük, már kapták a másodikat is. Szerintem senki nem számított ilyen játékra a nyitónapon produkáltak után. A 41. perceben egy lesgólt fejeltek is a görögök, de játékukra mondhatjuk, hogy alulmúlták önmagukat.
A fordulás után nagy cseh segítséggel szépítettek a görögök: egy amolyan félig beadás, félig lövés szerűségbe Cech piszkált bele rendkívül ügyetlenül. Az ordító kapushibából a labda Gekas elé pattant aki köszönte szépen: 1-2! Görögország ezután adogatta a labdát a félpályán, de nem jutottak előre, nem akart megszületni a második görög gól. Jóformán semmi nem történt a második félidőben. Rengeteg eladott labda és szabálytalanság. Csehország magabiztosan behúzta a három pontot Wroclawban. A végeredmény: 1-2
Az első meccsük után feltehettük a kérdést: az oroszok ilyen jók, vagy a csehek ennyire rosszak? Én előbbire voksoltam, de véglegesen csak akkor nyilatkozzunk, ha megvannak a csoport továbbjutók.

 

-L@szti-