C+D Automatika Kft.
1191 Budapest,
Földváry u. 2.

Tel. +36 1 282 9896

info@meter.hu
Név:
Jelszó:
 
Tovább...
A honlap funkciói
2009-01-04

A meter.hu honlapot a C+D Automatika Kft. működteti azzal a céllal, hogy a forgalmazott termékek és szolgáltatások bemutatásán túl közérdeklődésre számot tartó információkat is megjelenítsen a szakmai érdeklődők részére. Minden javaslatot és kritikát köszönettel veszünk és igyekszünk a fejlesztésnél figyelembe venni.

A honlap használatával kapcsolatos legfontosabb dokumentumok:

Termékek és Árak
Honlapunkon termékeink között kétféle módon lehetséges böngészni. A Termékek és Árak menük felosztása teljesen megegyezik, de az Termékek menü esetében esetében könnyen áttekinthető felosztásban tekinthetők meg az eszközök, míg az Árak menüben táblázatos formában szerepelnek érvényes árlistáink.

Regisztrált felhasználók és partnerek
A regisztrációt követően a megadott felhasználói névvel és jelszóval belépve az Információkérés, Ajánlatkérés és Megrendelés űrlapok kitöltése rendkívül leegyszerűsödik, mert a rendszer a regisztráció alkalmával megadott adatok alapján automatikusan kitölti a szükséges mezőket. A regisztráció során megadott adatok a belépést követően megváltoztathatóak.

Bizonyos tartalmakat csak regisztrált felhasználók és partnerek tekinthetnek meg: Jelenleg a rendeléskövetés menüpont és -- viszonteladóink részére -- az aktuális raktárkészlet megtekintése érhető el aktiválást követően.

Regisztrált felhasználóink és partnereink hírlevelünkre is feliratkozhatnak és ezt a beállítást a Saját adatok menüben bármikor megváltoztathatják. Hírleveleinkben rendezvényekre, újdonságokra, akciókra szeretnénk felhívni a figyelmet évente maximálisan tíz alkalommal.

Cikkek és Hírek
Honlapunk kezdőoldalán megjelenő írások kategóriákba rendezve mindig megtalálhatóak a Szakirodalom, valamint Cikkek és Hírek menüpont alatt.