C+D Automatika Kft.
1191 Budapest,
Földváry u. 2.

Tel. +36 1 282 9896

info@meter.hu
Név:
Jelszó:
 
Tovább...
D-csoport - Anglia
2012-05-31

 

angol_zaszlo

 

Daniel Sturridge véleménye a csoportról: "Nem hiszem, hogy az ellenfelek miatt kellene aggódnunk. Én személyesen úgy gondolom -akárcsak a többiek-, nekünk kell azt az érzetet keltenünk az ellenfelekben, hogy félniük kell tőlünk. Csak arra kell koncentrálnunk, hogy továbbjussunk a csoportból, aztán mehetünk tovább."
2008-ban Anglia nem jutott ki a kontinensviadalra és most szeretné megmutatni az igazi erejét! Talán a legproblémásabb poszt az angol válogatottban a kapusé, ami úgy tűnik megoldódott a Manchester City kapusának, Joe Hartnak a személyében, különösen a VB-n nem túl egyenletesen teljesítő Green és James után.
Bizonyára sokan tudják már, hogy a vezéregyéniség, Rooney nem szerepelhet az első két csoportmérkőzésen és nincsen hasonlóan gólerős csatár a keretben, de valószínűleg Crouch lesz ezen a poszton a befutó. A válogatott megkapta új szövetségi kapitányát is, a West Bromwich Albion (WBA) trénerét, Roy Hodgsont, kíváncsian várjuk, mire mennek vele. Véleményem szerint a negyeddöntő már sikernek számítana.

 

 

Csapatösszeállítás

FELÁLLÁS: 4-2-3-1

Kapus: Hart
Közép-közép: Barry
Job hátvéd: Richards
Jobb szélső: Walcott
Középhátvéd: Terry
Támadó középpályás: Gerrard
Középhátvéd: Lescott
Bal szélső: Young
Bal hátvéd: Cole
Csatár: Rooney
Közép-közép: Parker