C+D Automatika Kft.
1191 Budapest,
Földváry u. 2.

Tel. +36 1 282 9896

info@meter.hu
Név:
Jelszó:
 
Tovább...
B-csoport - Portugália
2012-05-22

 

portugal_zaszlo

 

Hugo Almeida a csoportról: "A halálcsoportba kerültünk, olyan válogatottak mellé, akik szintén azért jönnek, hogy megnyerjék a tornát. Hollandia vébédöntős volt, Németország a világ egyik legjobbja, és Dánia is kemény ellenfél, jó játékosokkal."
Ha 2004-ben Portugália nyerte volna meg az EB-t, most négy korábbi győztes alkotná ezt a csoportot. De így is ez a halálcsoport! Érdekesség, hogy Portugália pótselejtezővel jutott ki az EB-re, méghozzá Dánia mögött! Bizony, Dánia lett az első, Portugália pedig a második. Szóval mielőtt valaki azt gondolná, hogy szegény dánok mennyire esélytelenek, az gondoljon bele: megjósolhatatlan, hogy ki fog továbbjutni ebből a csoportból; hiszen pl. a portugálok kétszer kikaptak a selejtezőben a dánoktól. Mennyire fognak megváltozni az erőviszonyok június elejéig?

 

Csapatösszeállítás:

FELÁLLÁS: 4-3-3

Kapus: Rui Patricio
Középpályás: Veloso
Jobb Hátvéd: Joao Pereira
Középpályás: Joao Moutinho
Középhátvéd: Bruno Alves
Jobb szélső: Nani
Középhátvéd: Pepe
Bal szélső: C. Ronaldo
Bal hátvéd: Coentrao
Csatár: H. Postiga
Középpályás: Raul Meireles

Minden esetre a portugál válogatottban C. Ronaldo szerezte a legtöbb gólt a selejtezőkön. A portugáloknál sajnos minden túlságosan is Ronaldo függő. Ha neki nem megy a játék, korai búcsú lehet a vége az EB-től.