C+D Automatika Kft.
1191 Budapest,
Földváry u. 2.

Tel. +36 1 282 9896

info@meter.hu
Név:
Jelszó:
 
Tovább...
Általános Használati Feltételek
2009-01-04

meter.hu Általános Használati Feltételek

 1. A használati feltételek elfogadása
  Minden alkalommal, amikor meglátogatja honlapunkat egyben el is fogadja annak általános használati feltételeit, amelyet szükség esetén - külön jelzés nélkül - kiegészítünk, javítunk. Amennyiben honlapunk által nyújtott valamely szolgáltatást veszi igénybe, olvassa el annak használatára vonatkozó leírást, amelyet az adott szolgáltatásnál mindig megtalál. Kérjük olvassa el a honlap Adatvédelmi Nyilatkozatát, amely szorosan kapcsolódik az Általános Használati Feltételekhez.
 2. A felhasználó felelőssége és a regisztráció megkötései
  A honlap bizonyos szolgáltatásaihoz való hozzáféréshez regisztráció szükséges és a szolgáltatások egy részének aktiválásához a honlap üzemeltetőjének beavatkozása, amelyet csak valós regisztrációs adatok alapján tud megtenni. A regisztrációval egyben elfogadja a honlap Általános Használati Feltételeit, beleértve az esetleges kiegészítéseket, javításokat, amelyek mindig ezen az oldalon olvashatók.
 3. Adatvédelem
  A regisztrációs adatok és az egyéb felhasználókról gyűjtött adatok kezelését a honlap Adatvédelmi Nyilatkozata szerint kezeljük.
 4. Regisztráció és jelszó
  A felhasználó felelőssége jelszavának biztonságos tárolása, továbbá szintén a felhasználó felelőssége hozzáférésének bárki által történő használata függetlenül attól, hogy azt engedélyezte vagy sem. Hozzáférésének engedély nélküli használata esetén azonnal értesítse a honlap üzemeltetőjét a webmester@meter.hu címen.
 5. A tartalomról
  Mindent megteszünk annak érdekében, hogy az oldalainkon található információk a lehető legpontosabbak legyenek, de az esetleges hibákért vagy hiányosságokért nem tudunk felelősséget vállalni.
 6. Kapcsolat
  Amennyiben bármilyen kérdése, megjegyzése van a honlap használatával kapcsolatban, kérjük lépjen kapcsolatba a honlap üzemeltetőjével a webmester@meter.hu e-mail címen.